Kushtet e marrëveshjes


Mirësevini në tregun tonë të produkteve me çmime me zbritje! Ju mirëpresim dhe ju falenderojmë që zgjodhët platformën tonë për blerjet tuaja. Përpara se të përdorni platformën tonë, ju lutemi lexoni kushtet e mëposhtme të marrëveshjes.


1. Regjistrimi i llogarisë

Për të përdorur tregun tonë dhe për të bërë blerje, duhet të regjistroni një llogari. Gjatë procesit të regjistrimit, ju kërkohet të jepni informacion të saktë dhe të plotë për veten tuaj. Ju gjithashtu pranoni të përditësoni informacionin tuaj sipas nevojës. Ju jeni përgjegjës për ruajtjen e sigurisë së llogarisë dhe fjalëkalimit tuaj dhe për të gjitha aktivitetet që ndodhin nën llogarinë tuaj.


2. Pronësia intelektuale

Të gjitha materialet e postuara në platformën tonë, duke përfshirë logot, imazhet, tekstet dhe grafika, janë pronë intelektuale e kompanisë sonë ose partnerëve të saj. Ndalohet kopjimi, shpërndarja ose përdorimi i materialeve pa pëlqimin paraprak të mbajtësit të së drejtës së autorit.


3. Përdorimi i platformës

Kur përdorni platformën tonë, ju pranoni të respektoni ligjet dhe rregulloret e tregtisë elektronike dhe të mos shkelni të drejtat e palëve të treta. Ndalohet postimi i përmbajtjeve të paligjshme, kryerja e transaksioneve mashtruese, dërgimi i spam-it dhe aktivitete të tjera të paligjshme. Ne rezervojmë të drejtën për të bllokuar ose mbyllur llogaritë e përdoruesve që shkelin këto kushte.


4. Vendosja e një porosie dhe pagesa

Ju mund të bëni një porosi në platformën tonë duke zgjedhur produktet e nevojshme dhe duke i shtuar ato në shportë. Kur vendosni një porosi, ju pranoni të paguani çmimin e listuar për produktet, si dhe të gjitha taksat dhe tarifat përkatëse. Ne pranojmë një shumëllojshmëri mënyrash pagese për të garantuar lehtësinë dhe sigurinë tuaj të pagesave.


5. Dorëzimi

Ne ofrojmë dërgesa të porosive në rajone të ndryshme të Shqipërisë. Ne bashkëpunojmë me shërbime të besueshme të dorëzimit për të siguruar që porositë tuaja të dërgohen shpejt dhe me besueshmëri. Ju lutemi vini re se koha e dorëzimit mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes tuaj. Ne do të përpiqemi të dorëzojmë porosinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur dhe do t'ju ofrojmë informacion në lidhje me statusin e dorëzimit.


6. Kthimet dhe shkëmbimet

Ne ofrojmë mundësinë për të kthyer dhe shkëmbyer artikuj në përputhje me politikën tonë të kthimit dhe shkëmbimit. Ju lutemi rishikoni politikën përpara se të bëni një blerje. Ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit për më shumë informacion dhe udhëzime.


7. Kufizimi i përgjegjësisë

Ndërsa bëjmë çdo përpjekje për të siguruar saktësinë e informacionit në platformën tonë dhe cilësinë e produkteve tona, ne nuk garantojmë saktësi të plotë dhe nuk mbajmë përgjegjësi për ndonjë gabim ose lëshim. Ne gjithashtu nuk jemi përgjegjës për ndonjë dëmtim ose problem që lind si rezultat i përdorimit të platformës sonë ose që lidhet me veçoritë e mallrave të ofruara në tregun tonë.


8. Ndryshimi i kushteve

Ne rezervojmë të drejtën për të ndryshuar këto kushte të marrëveshjes. Versioni i përditësuar do të jetë i disponueshëm në faqen tonë të internetit. Ne ju rekomandojmë që të kontrolloni termat dhe kushtet në mënyrë periodike për ndryshime.


Shpresojmë që përdorimi i tregut tonë do t'ju sjellë kënaqësi dhe kënaqësi. Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni shërbimin tonë të klientit.