Transporti dhe pagesa


Ne jemi të kënaqur të ofrojmë shërbime të përshtatshme dhe të besueshme dërgimi dhe pagese për komoditetin tuaj. Ne përpiqemi të ofrojmë një nivel të lartë shërbimi dhe ta bëjmë blerjen tuaj në tregun tonë sa më të përshtatshëm dhe të sigurt. Më poshtë janë informacionet në lidhje me shërbimet tona të dorëzimit dhe mënyrat e disponueshme të pagesës për porosinë tuaj.


Dorëzimi:

Ne ofrojmë disa opsione shpërndarjeje që i përshtaten nevojave tuaja: dërgesë, postë dhe dërgesë me korrier.


1. Marrja: Nëse preferoni ta merrni vetë porosinë tuaj, ne kemi disa pika të përshtatshme marrjeje të vendosura në të gjithë qytetin. Ju mund të zgjidhni vendin dhe kohën më të përshtatshme për të marrë porosinë tuaj. Ne do t'ju ofrojmë informacion të plotë në lidhje me pikat e marrjes kur bëni porosinë tuaj. Vetë-marrja ju lejon të kurseni në kostot e transportit dhe të merrni mallrat tuaja në një kohë të përshtatshme për ju.


2. Posta: Nëse preferoni të merrni porosinë tuaj me postë, ne ofrojmë shërbime të dorëzimit përmes partnerëve tanë të besuar postarë. Ne do ta paketojmë porosinë tuaj në mënyrë të sigurt dhe do ta dërgojmë në vendndodhjen që ju specifikoni. Ju lutemi vini re se koha e dorëzimit të postës mund të marrë pak kohë në varësi të vendndodhjes tuaj. Ne do t'ju ofrojmë informacione për statusin e dorëzimit në mënyrë që të mund të gjurmoni porosinë tuaj.


3. Dorëzimi me korrier: Ne ofrojmë shërbime të dërgesës me korrier për të dorëzuar porosinë tuaj shpejt dhe sigurt drejt pragut tuaj. Korrierët tanë do ta dorëzojnë porosinë tuaj në vendin dhe kohën që ju specifikoni. Ne do të përpiqemi ta bëjmë dërgesën e përshtatshme për ju, veçanërisht nëse keni kërkesa ose preferenca të veçanta.


Kostoja e dorëzimit:

Kemi kënaqësinë të ofrojmë dërgesë falas për të gjitha porositë brenda Shqipërisë. Ne i vlerësojmë klientët tanë dhe duam të sigurojmë që ata të kenë një përvojë të këndshme blerjeje në tregun tonë. Prandaj, ne nuk paguajmë tarifa shtesë të transportit. Ne përpiqemi t'ju ofrojmë komoditet dhe kursim maksimal gjatë blerjeve.


Pagesa për porosinë:

Ne ofrojmë disa mënyra pagese në mënyrë që ju të zgjidhni atë që është më e përshtatshme për ju. Ju mund të paguani për porosinë tuaj me para në dorë pas marrjes ose me transfertë bankare. Ne do t'ju ofrojmë të gjitha detajet e nevojshme të pagesës kur vendosni porosinë tuaj. Ne garantojmë sigurinë dhe konfidencialitetin e pagesave tuaja.


Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë përvojën më të mirë të blerjeve në tregun tonë. Ne përpiqemi ta bëjmë blerjen tuaj sa më të përshtatshme dhe të sigurt, dhe për këtë arsye ofrojmë shërbime të besueshme të dorëzimit dhe opsione të ndryshme pagese.


Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për informacion shtesë, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë të shërbimit të klientit.