Mikoherb - xhel kundër mykut të këmbëve

Mikoherb - xhel kundër mykut të këmbëve

Availability: In Stock

Dërgesë nga 1 ditë në Shqipëri


Pagesa pas marrjes


Garancia e prodhuesit


2,400 ALL 4,800 ALL

Mikoherb - gel kundër mykut të këmbëve

Mikoherb - zhvillimi më i ri në fushën e trajtimit të mykut të këmbëve. Ky gel ka një sërë cilësish unike dhe avantazhesh që e bëjnë atë një mjet të pakthyeshëm në luftën kundër kësaj sëmundjeje të shpërndarë. Produkti ynë bazohet në studime shkencore dhe provat klinike, që garantojnë efikasitetin dhe sigurinë e tij të lartë.

Avantazhet e gelit Mikoherb

  • Tratimi i shpejtë dhe efektiv i mykut të këmbëve
  • Shkatërrimi i infeksionit me myk në zonën lokale
  • Parandalimi i rikthimit të sëmundjes
  • Eliminimi i skuqjes, lëshimit dhe aromës së pakëndshme
  • Formula e sigurt dhe e përshtatshme
  • Përbërësit natyralë pa shtesa kimike
  • Efekti i gjatë pas aplikimit

Si vepron geli Mikoherb?

Geli Mikoherb përmban një kombinim unik të komponentëve aktivë, që punojnë sinergjikisht për të luftuar mykun e këmbëve. Këta komponentë ndikojnë në myk duke e shkatërruar atë dhe parandaluar rishfaqjen e tij. Geli gjithashtu ndihmon në shërimin e lëkurës dhe rikthimin e gjendjes së shëndetshme të saj.

Udhëzimi për përdorim

1. Pastroni dhe thajeni zonën e prekur nga myku i këmbëve.
2. Aplikoni një sasi të vogël të gelit Mikoherb në sipërfaqen e lëkurës së prekur.
3. Shpërndajeni gjerësisht gëlën në tërë sipërfaqen e këmbës, duke përfshirë zonat midis gishtave.
4. Pritni disa minuta që geli të absorbohet plotësisht.
5. Përsëriteni procedurën 2 herë në ditë deri në shërimin e plotë.

Rezultatet e provave klinike

Geli Mikoherb është nënshtruar provave klinike të gjerë, në të cilat morën pjesë pacientë me shkallë të ndryshme të prekjes nga myku i këmbëve. Rezultatet e studimit treguan efikasitetin e lartë të gëlit në trajtimin dhe parandalimin e infeksionit me myk. Shumica e pjesëmarrësve në provë vunë re përmirësim të konsiderueshëm që pas aplikimit të parë të gëlit. Përveç kësaj, u vërejt edhe përmirësim i gjendjes së përgjithshme të lëkurës së këmbës, që tregon për vetitë e tij rigjeneruese.

FAQ

Sa herë duhet të aplikohet geli Mikoherb për trajtimin e mykut të këmbëve?

Geli Mikoherb duhet të aplikohet dy herë në ditë, në mëngjes dhe në darkë, deri në shërimin e plotë.

A mund të aplikoj geli Mikoherb në pjesë të tjera të trupit?

Geli Mikoherb është i destinuar ekskluzivisht për trajtimin e mykut të këmbëve dhe nuk rekomandohet për përdorim në pjesë të tjera të trupit.

Sa shpejt do të shoh rezultate?

Pas aplikimit të parë të gëlit Mikoherb, do të ndjeni lehtësim dhe ulje të simptomave të mykut të këmbëve. Megjithatë, shërimi i plotë mund të zgjasë një kohë të caktuar, në varësi të shkallës së prekjes dhe karakteristikave individuale të organizmit.

A është i përshtatshëm geli Mikoherb për të gjitha llojet e lëkurës?

Po, geli Mikoherb është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës. Përbërësit e tij natyralë nuk shkaktojnë reaksione alergjike dhe janë të sigurtë për përdorim.

A mund të përdoret geli Mikoherb gjatë shtatzënisë ose gjatë ushqyerjes me gji?

Ne rekomandojmë të konsultoheni me mjekun para përdorimit të gëlit Mikoherb gjatë shtatzënisë ose gjatë ushqyerjes me gji, për të përjashtuar rreziqet dhe efektet anësore të mundshme.

A mund të blihet geli Mikoherb pa recetë?

Po, geli Mikoherb shitet pa recetë dhe është i disponueshëm për blerje në farmaci dhe dyqane online.

A ka kundërindikacione për përdorimin e gëlit Mikoherb?

Nuk rekomandohet përdorimi i gëlit Mikoherb për personat me intolerancë të njohur individuale ndaj një ose disa komponentëve të gëlit. Para përdorimit, rekomandohet të konsultoheni me mjekun.

There are no reviews for this product.

Write a review

Related Products